Ebeling Medical Service Oy

Yhteistyökumppanit

Ebeling Medical Service toimii tiiviissä yhteistyössä Ebeling Hammaslääkäreiden kanssa. Se on Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva täyden palvelun hammaslääkäriasema, jonka omistavat hammaslääkäriveljekset Sakari, Erkki ja Lauri Ebeling. Toiminnan kulmakivi on perushammashoidon lisäksi esteettinen hammashoito.

”Halusimme perustaa oman aseman, koska uskomme, että hammashoidossa on edelleen tarvetta henkilökohtaiselle palvelusuhteelle. Onhan tutun lääkärin todettu muun muassa vähentävän hammaslääkäripelkoa”, sanoo Erkki Ebeling.

Erkki, Sari, Lauri ja Sakari Ebeling

Yhteistyö EMS:n kanssa on luonnollista, sillä molemmat yritykset kuuluvat samalle perheelle. Ebelingin hammaslääkäiveljekset ovat EMS:n toiminnasta vastaavan Sari Ebelingin poikia. Sekä Sakari että Erkki kartuttivat osaamistaan hammaslääkäreinä useita vuosia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Vuonna 2014 he perustivat Ebeling Hammaslääkärit. Vuoden 2017 alusta tiimiin liittyi veljessarjan nuorin Lauri, joka oli tutkinnon suorittamisen jälkeen syventänyt osaamistaan terveyskeskuksessa. Ebelingit pyrkivät siihen, että hammaslääkärissä käynti olisi miellyttävä ja  jopa rentouttava kokemus. Asiakaspalautteen perusteella tässä on onnistuttu.

Tervetuloa Ebeling Hammaslääkäreille!